Παλιές Φωτογραφίες
Επάνω ] Αφιέρωμα στα 75 χρόνια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ποταμουδίων Καβάλας ] Απόφοιτοι και τάξεις ] [ Παλιές Φωτογραφίες ] Παλιές Φωτογραφίες- Σελίδα 2 ] Παλιές Φωτογραφίες- Σελίδα 3 ]

 

Παρακάτω βλέπετε παλιές φωτογραφίες από διάφορες εκδηλώσεις του σχολείου μας. Άν έχετε κάποιες πληροφορίες, θα χαρούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα ή να μας πάρετε στο 2510222813.

Αυτή η φωτογραφία πρέπει να βγήκε το 1948 σε γιορτή του σχολείου. Διακρίνονται η - θρυλική - κα Ευθαλία και ο κ. Σταύρος Ρωμανιάς.


Κάποια Χριστούγεννα τη δεκαετία του '50. Η δασκάλα είναι η κα Αφεντούλα Παπαλεξίου


25/03/1950


Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην ταράτσα του σχολείου. Ιούνιος 1965
Αριστερά στην άκρη η δασκάλα κ. Αφεντούλα Παπαλεξίου (Διευθύνει τη χορωδία). Στη μέση,   η ψηλή κοπέλα με τη ζώνη είναι η μαθήτρια Καίτη Παπαδοπούλου, πίσω της στα δεξιά η Δήμητρα Παπανικολάου και δεξιότερα η μαθήτρια Χρυσοχόου (με τον γκρι γιακά). Πρώτη από δεξιά είναι η μαθήτρια Φανού Δήμητρα, το παιδί με το κοντό παντελόνι είναι ο Aνδρέας Ιωαννίδης (Α' Δημοτικού) και δεξιά το ψηλό αγόρι ο μαθητής της ΣΤ' τάξης, Σταμάτης Λάμπρος.


Σκετς εθνικοπατριωτικού περιεχομένου στην ταράτσα. Ο κοστουμαρισμένος σύγχρονος Αθηναίος, αντάμα με τον Μ. Αλέξανδρο και τον Αθηναίο οπλίτη. (Αρχείο Γιώργου Στρατή)


Σχολική γιορτή στην ταράτσα το 1972. (Αρχείο Ελένης Τρικούπη)25/3/1979